Fiskis

Jag märkte precis att hennes bröst är typ skitlångt ner, men tror ni jag orkar ändra på det nu eller?
Hahah

Beow-Ruppup-Up-Beow-Rupp-Beow-Rup-Up-Bududu-Rup-Beow-Ruppup-Up-Beow-Rupp-Beow

Nä titeln är inte på Samiska, det är så jag skriver introt till Miley Cyrus's Party In The USA.
Idag har det vart en skön skoldag!
Börja dagen med två lektioner bild, där jag först gjorde något tryck med linoleum plattor, och efter det fick måla fritt, wohooouw!
Jag måla faktiskt en sjöjungfru haha (en porrig en, man kommer se hennes bröstvårtor..), men jag hann inte färdigt så kanske nästa fredag då?
Sen åt vi lite och snacka lite om hur kvällens upplägg ska se ut.
Efter det var det svenska. Där gör vi typ ett röstnings skådespel. jag ingår stolt i gruppen "Schackmatt". Vi är en schack-grupp på 6 pers som måste bestämma vilken i laget vi ska rösta ut, för endast fem kan gå vidare till Junior SM i schack... Spännande!
Men faktum är att vi inte orka jobba, så jag, Anna och Frida spela CS istället. Men Mathilda var duktig och jobba på med det, för när man var färdig fick man nämligen gå.
Sen åkte vi hem, och jag var tvungen att åka till pappa och hämta en cykel och cykla med den till mamma, för jag och Anna ska cykla till vår destination ikväll. Vad jag tyvärr märkte medans jag cyklade var att det har börjat REGNA. Inte så mycket, men vem vet när himlen öppnar sig? Fan.
Och så har dom förresten tagit bort kupolen över Kungsbackas fontän, och det betyder att det är sommar! Skönt då :)
Ha en kul Valborg nu, det har ni säkert förtjänat!
Pusshajen<3


Älska Bloggar

Följ min blogg med bloglovin

Valborg

Haha en kul grej: Min gammelmormor hette Valborg.
Mormor heter Valdis, och mamma heter Disa. Det var väl kul?
Jag vad kan jag tänkas hitta på på Valborg då?
Först ska jag hem till Anna, där hon och ja ska laga mat (hoppas kyckling) och ta lite vin som min snälla syster köpt till oss. Efter det vet man aldrig vad som händer, vi ska iaf ut och ränna!
My system's in mint condition
The power's up on my transistor's
Working fine,
No glitches
Plug me in and flip some switches
Pull up in docking position
Pop the hatch and hit ignition
B-b-burn out, baby
Ready for demolition

Förresten har ni märkt att man nu kan lägga över låtarna man har på datorn till Spotify?
Det var visst så när jag kom hem.
Vad tycks om detta måntro? Rätt skönt att slippa ha uppe både iTunes och Spotify för att kunna lyssna på låtar som inte finns på Spotify, så jag ser väl inget negativt med det hela.
Och jag längtar till måndag! Alltså, Svenska Hollywoodfruar.
Maria Montazami.
Hon är fasen en av mina största idoler! Verkar så himla rolig och trevlig, ja man blir bara glad av att se henne och höra henne prata.
Muums!

Jag blev färdig med min kjol idag också. Nu har jag fixat allt, så det är inte ett enda fel på den. Det enda är att stickningen på linningen inte är så rak, men vad gör det? Man ser den faktiskt inte.
Sen kommer väl Cinna göra avdrag pga att min dragkedja är röd, och kjolen grå, och då tyckte hon att jag skulle ha något mer rött på kjolen för att knyta an till det, men det har jag inga planer på.
Jag förväntar mig iaf ett VG+!
Sen ska jag nog göra blusen röd-svart rutig, så knyt an till det bi@%h!
Haha nä Cinna har faktiskt bättrat sig.
Men det var allt för nu, byebaj!


Fransk Fåll Var Det Här

Hej allihopa.
Jag har inte skrivit så mycket, för jag blir helt slut av att gå i skolan, så när jag kommer hem vill jag bara äta och sova. Inte för att man får lov att sova särskilt mycket där jag bor..
Idag slutade jag elva, men det känns som jag hunnit med en hel del ändå;
På engelskan kolla vi på Robin Hood, och efter det var det matteprov. Jag tyckte det kändes rätt bra, det var bara en fråga jag inte svarade på, men resten kände jag mig rätt säker på!
Sen var vanliga skoldagen slut, men jag gick in till sysalen och gjorde en "fransk fåll" på min gråa kjol.
Var det jobbigt?
Ja.

En fransk fåll innebär att man först stryker upp en kant på 1cm runt hela kjolkanten, och eftersom jag gör en helcirkelkjol blir den kanten väldigt lång, så bara det tog nog 10-15 min.
Sen ska man sy en stickning på 1-2 mm i kanten runt allt det man har vikt.
Det tog också lång tid vill jag lova.
När man har gjort det ska man klippa bort det övriga tyget som blev kvar efter centimetern man vek upp, och fasen va lång tid det tog!
Efter det skulle man vika upp kanten igen, men bara ca 3 mm, och stryka.
Sen var det bara att sy i den gamla sömmen så var man färdig!
Att göra allt det tog mig ca 1h och 10 min.
Efter fållen packa jag ihop mig och gick till sportlife, idag stannade jag faktiskt iaf i 50 min, och efter det var jag trött så jag kämpa på lite extra idag haha.
Nu är det snart mat, men jag är faktiskt inte så hungrig. Mest törstig. Intressant.se eller vad sägs?
Men hoppas ni också har haft en bra dag,
så avrundar vi med Christian Siriano Fall Collection 2009.


I'm A Big Diva

Hahahahahahahaha! Söt tjej!

Spotify

Mina spellistor, ta den som kan!
Electric City
Prep-Party

Tisdag 27/4

Hej igen!
Jag sitter nu och kollar på Ugly Betty, skitbra. Jag älskar Ulgy Betty :)
Idag har jag vart lite duktig och läst på matten, eftersom vi har prov imorgon.
Kill me.
Men det måste göras. Inte för att jag förstår vad jag ska ha matte till i mitt framtida yrke, men det är väl alltid bra att vara lite snabbtänkt vilket jag inte är...
Wooooh nu kysses dom.. Hahah fan va romantisk man kan vara då.
Och självklart är min favorit i serien Amanda! Hon är nog en av de roligaste karaktärerna i en serie någonsin. Asball säger jag bara! Ha ska man våga dra en fråga och fråga vilken som är er favorit i Ugly Betty, eller vilken serie som helst?
Dags att dra sig tillbaka för kvällen, ha det gött!<3

Whoops

Det måste också tilläggas att jag lyssnar på Dido! Hur skönt som helst.

Hemma

Nu är jag äntligen hemma efter en hel skoldag + sportlife.
Det har vart rätt lugnt idag, vi började med våra ärmlösa blusar på syn, och idag var jag såpass grym att jag blev färdig först av alla på krag-övningen! Haha in your face De09.
Sitter och käkar nudlar, för det är ju jättebra att äta efter man har tränat, eller?
jag fasar dock för imorgon, för då ska vårt samhällsarbete vara klart, och vi har knappt börjat. Tur nog så tog Anna med sig hem idag och ska jobba lite, så hoppas hon gör det! Man vet ju aldrig med henne.
Dags att äta innan nudlarna blir kalla och klibbiga...
Ciao <3


It's Red And Green And Stop And Go, Changing All The Time

Nu går jag till skolan då, medans resten av Kungsbacka är lediga... Fuck skolverket!

Take A Picture

I'm Your Biggest Fan, I'll Follow You Until You Love Me

Packad...?

Haha japp nu är jag packad och klar för att flytta till mamma!
Det ska bli rätt skönt ändå, har ju knappt träffat henne på två veckor nu. Men ändå, jag tycker det är fan så jobbigt att packa upp och ner sina grejer hela tiden! Jag tvivlar på att jag är enda skilsmässobarnet som känner så, för som jag har sagt tusen ggr, Jesper mycket hata att packa.
Och på onsdag blir det kanske att gå o se Alice i Underlandet med Jenny, jag har ju inte sett den än, och den ska tydligen vara bra? Den verkar vara det iaf.

Sönday

Idag är det söndag, den fruktade söndagen som jag hatar. Vill aldrig gör något vettigt en söndag, orkar inte ut, orkar inte göra något egentligen. Jag ska kanske övningsköra idag för första gången, det kommer bli lite läskigt.
Alma säger att det är jättesvårt, men jag menar, båda mina systrar har ju körkort som dom fick när dom fyllde 18, så det kan ju inte vara SÅ svårt?
Sitter för tillfället och äter banan, älskar banan. Det är nog min favoritfrukt. Om någon vill anteckna alltså.
BBAAANNAAAAAAANNNNNNNN.
Shit jag har verkligen tråkigt.
Jag ska nog gå och spela lite tv-spel. Det gillar jag.
Hej och då.

Green

Hemma. Världen kan sluta oroa sig.
Nu är jag faktiskt trött och inte på särskilt superbra humör, så god natt helt enkelt.

Är Det Där En Kaka??

Hej!
Jag kom precis hem från Jenny, vi såg på en av filmerna från igår, "Arctic Outbreak". Självklart hade jag rätt, den var inte bra haha. Den var äcklig stundtals, alltså spyäcklig, inte läskig, men det hjälpte inte den var ändå kass.
Hela slutet och allt var så uttjatat! Jag ska inte avslöja det ifall någon ser den (gör inte det), men filmen var en enda stor budget-kliché!
Men jag satt också o kolla lite på hennes kattungar, dom är söta! Vad heter dom? Typ Maja, Russel, Legolas och nåt mer. Om jag hade fått bestämma skulle Legolas ha hetat Oswald, men så fick det inte bli...
Nu sitter och och äter upp gårdagens chipsrester, och man undrar varför man är tjock.. Och undrar samtidigt var pappa är? Han har inte ringt eller skrivit någon lapp, men han är inte hemma och huset var olåst och garageporten öppen. Ett mysterium må jag då säga.
På tal om mysterier, fan va jag älskade Scooby Doo när jag var liten! Det var det bästa jag visste, lite kul och ibland väldigt läskigt....... Och filmerna gillar jag också (inte senaste, den var rätt dålig), alltså dom otecknade, särskilt eftersom Sarah Michelle spelar Daphne <3
Nu såg jag att pappa kom med moppen, det får sammanfatta inlägget.
Sarah Michelle Gellar, The Vampire Slayer!

Take Only What You Need

Jag har fastnat för denna låten på senare dar, den är bra.

MGMT - Kids

Sun's Bursting In

Welcome morning.
Idag är det fint väder igen, klockan är halv tolv och det är 14 grader ute, skönt!
Jag funderar på att springa idag igen, men jag har fortfarande träningsvärk haha..
Idag blir det släktkalas hos kusinerna och faster. Ärligt talat vet jag inte hur gammal någon av dem är.. Jag kan bara inte hålla koll på sånt, jag har annat att fylla hjärnan med. Jag menar, min pappa visste knappt när jag fyller år, så det gör väl inget om inte jag vet sånt heller? Killar är faktiskt lite sämre på sånt än tjejer.
Är det bara jag som längtar till sommaren? Eller behöver jag ens fråga? Det ska bli så sköönt med lite värme och ledighet, och sen ska jag ju till Kroatien också med min *hemliga* bästis! Haha nä jag skämta bara min bästa vän är Linda Magnusson, och nej vi är inte bästa vänner för att vi är mongon som inte kan skaffa vänner utanför släkten, vi har båda klargjort att om den andra vore en mega-tönt eller handikappad (jag menar inte att vara rasistisk mot handikappade människor, jag har bara lite svårt för dom, fastän både farmor och farfar är det) så skulle vi inte bara särskilt bra vänner, vi bara är bästisar för att vi är.. Bäst helt enkelt.
Ha det bra så hörs vi av lite l8er dårå :)
Pusshejja<3


Think Outside Of The Box (Haha)

Klockan är 11 och jag är jättetrött -.-
Jag är så trött att jag bara orkade se en film, och det blev The Box. Sjukt konstig film, oturligt nog somnade jag precis när hela förklaringen kom enligt Jenny, men hon förklarade och så såg jag slutet.
Jag skulle nog rekommendera den, men den var lite deprimerande... Och nu är jag som sagt tröött och somnar nog när som helst, så god natt och sov gott!

Feett

Ikväll blir det mysa hemma med Jenny, vi har hyrt tre filmer och köpt lite chips och dip, fan va härligt ändå. Fast jag hoppas på lite mer action imorn haha.
Ska ju på släktkalas men kommer hem vid niotiden, det blir ju perfekt tid att sticka ut igen!
Men nu ska inte Jenny behöva stå och fixa allt själv, så jag drar mig tillbaks för nu och hör av mig senare!
Puss <3

Kvällen bjuder på: Arctic Outbreak
The Box
Närkontakt



Hitta ingen bild till Arctic Outbreak! :o (för den kommer suga eftersom Jenny valde den.)

Once You've Gone Tech You Aint Never Goin' Back

Wazzaapp.
Kom precis hem från skolan, jag sluta ju 12.30, men jag tog mig i kragen och gick till sportlife. Stannade bara där en halvtimme, men jag menar, det finns ju massa som inte går alls?
Oturligt nog har det kommit förbi oinbjudna gäster, hoppas inte dom stannar länge...
Idag blev jag ännu mer trött på Marie, våran svenskalärare. Hon är k-n-ä-p-p. Hon är en sån människa som bara lyser av falskhet när hon ler, och som man bara vill strypa varje gång hon säger till en att vara tyst på något spydigt sätt, och när man kommer försent kan hon aldrig bestämma hur hon vill ha det! Ena dagen säger hon "När man är sen trippar man in tyst och sätter sig!", och andra dan när man gör som hon säger så gäller helt plötsligt "Man hälsar högt och tydligt när man kommer in i klassrummet. Det är så kul att se, för ni smyger in tyst här och tror inte att jag märker att ni är sena."                                              Ha-Ha.
Och visst hatar vi såna lärare? Visst, hata är ett starkt ord, men är också helt okej i vissa situationer.
Nog om det, nu måste jag duscha eller nåt.
Harew<3

Jag Är Vaken

Vakna med the Voice står för underhållningen denna fredagsmorgon.
Jag såg på schoolsoft idag att jag fick vg på min första kjol, den svarta med silverkedjor. Jag har inte lagt upp den än eftersom den fortfarande är kvar i skolan, och jag har inte orkat ta några bilder på den, men snart, jag lovar.
Idag är det som sagt fredag, och det betyder att vi slutar 12.20, yeaah. Vet inte riktigt än vad kvällen har att erbjuda, men man får väl se.
Tiden går så jävla fort, jag säger nästan aldrig sånthär, men det känns som det var i förrgår det var fredag. Jag var ju iofs ledig igår, kanske har med det att göra?
Men nu ska jag snart till bussen, så jag önskar alla en härlig fredag så uppdaterar jag senare.
Hej hej<3


Á Demain

God natt, vi hörs imorgon!<3

*Placera Originell Titel Här*

Såhär ska du se ut när du går med min kjol på vårsalongen Frida

Kinesiska Ordspråk

- If You Don't Do It Excellently, Don't Do It At All

Det var det uppmuntrande meddelandet jag fick i en lyckokaka på en kina-restaurang i New York haha. Tro ändå att det kan stämma. Jag vill inte göra något halvdant. Jag vill vara bäst på det jag gör.
Jag sparade den som motivator för framtiden.
Spegelvänt Ftw

Down The Drain

Jag är fortfarande kär

Spring Skog Spring

Jag sprang! :)
Bra jobbat Jesper måste jag få säga, nu känner jag mig duktig.. Och svettig.. Och lite illamående haha.
Alla som har världens sämsta kondis får räcka upp handen. Jag tror jag sprang max, MAX 2,5 kilometer, och då gick jag ändå två ggr (men bara lite), och nu är jag lite skakig i benen och sitter och hostar.
Jaja, alla är inte gjorda för att springa. Är stolt att jag ens gjorde det, för jag hatar att springa.
Lite smart var jag faktiskt också innan jag sprang tycker jag: Jag har inget iPod band eller vad det e som man kan sätta iPoden i när man springer, så jag kom på att jag kunde ta på mig min gamla golf-handske och lägga in den i! Det är ju så jobbigt att springa o hålla i den, det blir svettigt och jobbigt och så kan man tappa den.
Men nu när jag har varit lite duktig ska jag ta det lugnt och kanske kolla lite på tv.
Like, For Real.
FAST varken Anna eller Frida bryr sig om vilka låtar jag lägger upp på bloggen, tänker jag göra det ändå!
L to the OSERS.
Min Jogglista:
  • Lady GaGa - Reloaded
  • Lady GaGa - Paparazzi
  • Lady GaGa - Poker Face
  • Lady GaGa - Just Dance
  • Lady GaGa - BoysBoysBoys
  • Lady GaGa - Telephone + Telephone (Kaskade Remix)
  • Rihanna - Disturbia
  • Robyn - Fembot
  • Glee - Halo/Walking On Sunshine
  • Glee - Push It
  • Ke$ha - TikTok (Fred Falke Remix)
  • Natasha Bedingfield - Pocketful Of Sunshine
  • P!nk - Don't Let Me Get Me
  • Calvin Harris - I'm Not Alone
  • Cheryl Cole - Fight For This Love (Cahill Radio Edit)
Notera att jag inte hinner lyssna på alla, SÅ långsam är jag inte!

En Foodie I New York

Nu har jag lagat äggröra, och det blev rätt gott! Så jag ska ge er receptet haha eftersom jag är en mästerkock.
Man behöver:
  • 3 Ägg (per person)
  • Mjölk (1 tesked per ägg)
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Ost
Okej, såhär gör man:
Sätt på en platta till lite över medelvärme. Knäck äggen i en skål, häll i 1 tsk mjölk per ägg, en nypa salt, lite vitpeppar, och vispa tills det har blivit massa bubblor. Sen river du ner osten, och häller i allt i stekpannan. När du ser att äggen har börjat stelna lite på ytan så börjar du "skyffla" in dom mot mitten av stekpannan. Sen är det bara att stänga av plattan och hacka loss!
Hur enkelt som helst, och det går fort må jag lova. Sen brukar jag ha lite sallad till (om jag orkar göra det) och ett glas mjölk.
Man MÅSTE ha på sig ett svart linje och blå kortbyxor när man lagar detta


Hack!


Det är faktiskt fint väder idag, så jag ska nog ut och springa!.. Om jag orkar :p

Morgonpigg som få... Halv 2 på dagen

Reloaded

Lady GaGa (feat. Rodney Jerkins) - Reloaded

Itadakimasu

God morgon!
Och visst är det alltid en god morgon när man är ledig? Jepp, jag är ledig idag.
Det började med att vi hade inställd engelska, som vi fick veta igår, och sen sa dom att gympan också var inställd, och då har vi bara svenska kvar på schemat, så har jag fått sms idag där det står att vi fick inställd svenska också, hurraja!
Så idag ska jag bara ta det lugnt, göra mitt engelska prov och så.. Fast nu ska jag äta lite.
Ja brukar inte kunna äta på morgonen, jag är aldrig hungrig innan typ klockan 10, och då är man ju redan i skolan. Men jag tror att de flesta brukar hoppa över frukosten, iaf som jag känner, även fast det tydligen är dagens viktigaste måltid.
Klockan e iofs 12.21 nu, så man kan väl inte kalla det frukost längre.
Ha e bra dag då, ni som kanske inte e lediga!

Because I AM Fashion - Part Two

Robyn - Fembot
De flesta finns redan på min andra blogg, men vad gör det?

Because I AM Fashion

Yess, första inlägget i kategori: Design.
Jag har snart gjort klart min andra kjol i skolan nu, en "helcirkelkjol". Om någon undrar hur man gör, så ska man iaf klippa ut en cirkel med ett hål i, ungefär som ett kaffefilter, och sen klipper man upp en kant så att filtret går att öppna. I öppningen sätter man en dragkedja osv... idag sydde jag iaf nästan klart linningen, och jag är fan imponerad över hur fort jag och Anna har jobbat! Vi blir färdiga nästa gång skulle jag tro, och det har bara tagit oss en lektion + två studietider.
Inte illa, inte illa.
Eftersom vi stressat såpass mycket så är den inte *perfekt* haha, men ändå helt okej, och den passade Frida.
Grå är den, med röd dragkedja. Se och häpna!
Walk Walk Fashion Baby

Bitch, I'm A Lady

Öööh God Natt.
Inga inlägg idag, lång skoldag och sen fick jag räkna matte när jag kom hem *kräks*, så jag har inte haft tid. Nu tänkte jag bara skicka ut ett god natt och sov gott till världens alla hörn, good fu***ng night sweedeeeeen!

;ppPPppPppPpp

Jesper: Nu drar jag till skolan, så gör jag inte det ;pPpPPpPppPpp

Jobb, Jobb och Jobb!

Jag skulle väldigt gärna vilja ha en sånhär LG GW-620. Har ni sett reklamen? Den ser asball ut, man kan göra mycket med den och så kostar den faktiskt inte alls mycket, men pappa säger att jag måste skaffa ett jobb innan jag kan köpa en ny mobil :( buhu. Ska man behöva be om ett jobb på hemköp eller? Helst inte. Varför kan man inte bara få en chans till ett jobb på JC eller något sånt? Jag vet att jag hade fixat det, men dom svarar ju aldrig... Det är nog dags att sätta dom på "listan" hehehehe....
Men ärligt, vart får man jobb? Jag känner faktiskt själv att jag behöver ett jobb, men frågan är bara vart man ska fråga.. Helst inte hos "Städpojkarna" eller vad det hette, som Frida och Anna gjorde hahah gå runt där som en annan vaktmästare. Nej tack, det är jobbigt nog att städa hemma.

No Comprendo

Jag har prov i skolan imorgon, i mönsterkonstruktion, men jag fattar inte riktigt vad det är jag ska plugga på? faktum är, jag har inte en ANING om vad jag ska plugga på!
Jag har med mig två feta mappar hem fulla av allt vi gjort sen vi började skolan, men vad ska jag läsa på? Jag kan ju inte gärna läsa igenom allting, då blir jag nog färdig inatt. Jag hoppas det går bra iaf, jag får faktiskt ta tillfället i akt och skryta lite med att jag fick 68/75 poäng på EOS provet häromdagen som jag inte hade pluggat på för jag gjorde det första dagen efter USA resan, och då var det ändå en praktisk del och en teoretisk del, så två poäng från MVG hellyeaaahh!
Övriga funderingar... Jag har inga. Min hjärna är rätt tom, jag är trött ja. Hoppas ni har en fin söndag, fint väder är det iaf!
Bajbaj<3

Hej Min Kväll

Snart kommer folket!
Eller ja, typ 6 pers hahah. Men kan jag hjälpa att mammas lägenhet är LIten?.. Nej så sluta upp med klagandet!
Fast aj ändå jag har ont i huvet, tur nog så har iprenen(?) börjat värka, och snart är nog bankandet borta. Så medans hjärnsmällan sakta försvinner och gästerna kommer, ska jag nog kolla på lite film faktiskt.
Ikväll blir det The Blair Witch Project som står på listan, ooOOooOOoohhHHhh o.O Hahah.
PussheiiTiieep


I'm Scared To Close My Eyes. I'm Scared To Open Them.

Jag såg precis att dom har släppt trailern för den nya Resident Evil filmen! Jag älskar dom filmerna, den första är nog den bästa zombie filmen jag sett.
Filmerna är baserade på tv-spelen som finns. Första filmen är bara "Resident Evil", andra är "Resident Evil: Apocalypse", tredje är "Resident Evil: Extinction" och så har dom gjort en animerad också, "Resident Evil: Degeneration", och nu kommer "Resident Evil: Afterlife"! Det ska bli sjukt spännande att se, för dom gör den tydligen i 3D (vilken film är INTE det nu för tiden..)
Något som jag gillar med filmerna är MUSIKEN. Jag vet inte om han gjorde det i dom andra filmerna, men i första filmen gjorde Marilyn Manson mycket av musiken, och han kan verkligen få fram en "läskig" känsla eller vad man ska kalla det.
Marilyn Manson - Resident Evil Main Theme

Workin' Up A Sweat


Fothermucker

God morgon!
I brist på annat att göra för tillfället tänker jag lägga upp lite fler USA bilder, det kan ju alltid va kul och titta på? Jag tar inte med mig själv så mycket, för jag har den här talangen som alla önskar att dom har, men bara vissa få utvalda välsignas med, att inte lyckas se ordentlig ut på ett enda kort.
Töntigaste mamman!<3

Tuffa Syster!

Haha... Fula Syster? Nej du är en skönhet!



Såhär går det när man somnar hos fam. Annerstedt, bara så ni vet.

Kolla killen...

Läskigt!











The Outcast

Vad vore en bal på slottet?..


Pa-pa-pa-pokerface

Jag säger ju att Lady Gaga är en av dom bästa!...
Hon börjar gråta när hennes publik sjunger happy birthday på hennes födelsedag

Stranger In This Lonely Town

Shut up and sleep with me.

Krisen löste sig tror jag! Pappa kommer inte åka till London, men han ska någon annanstans i Sverige och spela golf, så huset kommer stå tomt. Skönt då! Inte för att det spelar så stor roll, för mamma är också borta så jag ska nog ändå vara hos henne med några stycken eftersom jag misstänker att Rasmus och Lollo kommer ockupera pappas hus hmm... ^o)
Har för övrigt haft det rätt skönt idag, solen skiner och inställd svenska, så vi sluta kl 11, detesådeskava!
Iaf, ha det gött nu och njut av solen vetja!

Come on why don't you sleep with me?

Den är kul, okej?! Haha

WTH?

Visste ni?
Det är vulkanutbrott på Island! Mm det stämmer faktiskt. Faktum är, att dom har stängt ner flygplatser över hela Europa. Det passar ju sig väldigt bra, eftersom pappa skulle flyga till Skottland med jobbet imorn...
Visst tycker jag synd om pappa, men vafan, nu blir man ju inte ensam till helgen längre :/ Tur var det att man inte har planerat något "föräldraförbjudet" den här gången haha...
Frida ville att jag skulle lägga upp bilder på grejer som jag har köpt i USA, men det är som såhär att jag har faktiskt inte tillgång till någon bra kamera hemma hos pappa, så jag får helt enkelt vänta i en vecka med det tills jag flyttar till mamma. Tyvärr Frida, jag vet att du längtar men du får faktiskt vänta ett tag till!
För övrigt har jag inte så mycket på hjärtat, är mestadels trött, jetlag antar jag.
ttyl typ.
Köpte faktiskt såna här för att bleka tänderna, och det funkar uppenbarligen för när jag kom hem märkte folk skillnad! Fast dom kan svida lite på tandköttet efter några ggr och smakar äckligt när man sväljer dom :P

Welcome Så Att Säga

Såå nu är min nya blogg färdig, eller ja än så länge, jag lägger nog till saker senare. Jag kommer fortfarande ha kvar min gamla blogg, men jag kommer däremot INTE uppdatera den längre, så det blir adjöss med det.
Och nu orkar jag heller inte uppdatera så jag skriver mer en annan gång, hej då(re).

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0